Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens läkande effekt spelar fula spratt


just nu vill jag bara försvinna, det gör ont överallt
men jag vet att imorgon när jag vaknar kommer allt vara okej

just nu vill jag bara dö, men imorgon kommer jag le åt skämt

just nu skriker hela min kropp - jag orkar inte mer!
men imorgon om någon frågar hur jag mår, så svarar jag - bra

just nu vill jag slå in garderobsdörren, slå ut rutorna och kasta fiolen i golvet
men imorgon kommer allt vara helt





efter imorgon kommer just nu igen




Fri vers (Fri form) av Today I am a bird
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 22:59



Bookmark and Share


  Saring
Mm. Fint.

Och fiolen fick mig att rycka till alldeles extra.
En sådan har jag ju också..

Fint. Alldeles äkta.
2012-02-27

    glasa VIP
känns befriande att läsa
här
skönt med uppriktigheten
och visdomen
ur
en natts sömn
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird