Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Titeln lånad av en vän. Jag hoppas och tror att han inte misstycker; han är inte närvarande att tillfrågas.)


Det är sorgemånad nu

Vi ger de döda namn
vi ger dem stenar
vi skördar solstrålar
och ristar dem i hud
och kartor över dagar
glömda bäckar
och kärlekar som gått
utan ett ljud
intill ett mollnat torp
står katten still i väntan
att någon käraste skall hämta,
lämna hem
och över havet klämtar åskans timslag
men aldrig slår den mer för dem




Fri vers av Grävling
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling