Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Little snusk-lim



En bagare smet åt med sin bak
Och kämpade för sin mjöliga sak
Mot skåran han siktat
Efter han mjölet har sviktat
Han sökte sen gemål för sitt gemak




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-29 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO