Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon räknades inte med, omnämndes inte alls förrän.....


Hon var dotter till



Hon var dotter till
Den 8:e earl Spencer läste jag

Och hennes lillebror var eller blev
Är kanske t o m den 9:e av samma ”skit och fjoll”

I mupplandet framför andra nämligen England
Där man inte behöver leta för att finna såna fjolligheter….

Det finns liksom begravt i själva benmärgen verkar det som
Och alla möjliga varianter på sån där fjantadel finns

Earl, duke, count och all möjlig skit
Som ingen normal människa varken kan eller vill

Hålla reda på, i alla fall inte jag
I detta engelska rövslickarnas paradis








(vem det var, som var dottern ”Spencer”, ja hon ”räknades knappt”)
(men kallades Lady Di)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO