Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han den eller jag



Ett skadedjur
En insekt inne i min lägenhet

Men för insekten så var jag
Mer skadedjur än, den var för mej

Vilket jag inte tänkte på förrän
Efteråt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO