Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns att mamma berättade om det enda minne hon hade av sin mor som gick bort i mycket tidig ålder endast 28 år gammal och två barnsmamma....




Du minns hennes händer

Hennes händer, utsträckta

för att ta emot dig

varje gång du sprang förbi

 

Fastbunden av sjukdom

med en bön i sitt hjärta

gör mig frisk

för de två, barn

en som sprang fram och tillbaka

förbi hennes säng

så länge jag lever

ska jag skydda mitt barn

men Gud var inte barmhärtig

 

varje gång sträckte hon fram sina händer

för att ta emot lilla barnet

 

sista gången du sprang efter din mor

var när vagnen kom och förde bort hennes

döda kropp

 

Hennes skyddande händer

glömde du aldrig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-29 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra denna! :)
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP