Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det tid


Nu är det tid
Årstid
Årsbytar tid
Årsbrytartid
Vad har hänt, iår

Har nåt hänt
Mej
De
Dom
Dags att reflektera
För en del i alla fall

Löften kommer
Löften går
Löften bryts som man förstår
Löftes hållandet kan bli
För svår




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO