Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygfilmning


En snut har filmat sina ”kvinnliga kollegor”
Ja alltså, smygfilmat
Som om inte ”utbudet var nog”
Allt finns ju, på nätet, med numer

Ja om man nu vill se
Men kanske var det spänningen
En snutchef vill göra ”det” och komma undan
Kan man tro

För att sen så undrar man vad han gjorde
Nä man undrar inte egentligen men man inser
Varför snutar har så litet förtroende nuförtiden
Rabiata kvinnosakare eller mangrisar
Ingen av dom ger folket förtroende och rättvisa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO