Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strul o rul


Strul
Och kul
Blir lätt

Strul
Och lur
Om inte alla vill

Eller båda mer
Vill samma
En leker kärlek

Den andra har, känner, släpper allt
Den andra vill mer så mycket mer
Men finner bara lekfullhet och skratt

Risken är att det till slut blir
Slut
Och med verklig tragik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2011-12-30 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO