Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GILDA


Gilda
GILDA
GIIIILDAAAA

Gör mej kär varje gång jag ser henne
Första gången var jag väl 15 eller nåt
Så oerhört vacker och lockande har ingen lyckats
Slå… ens på film…

Alldeles alldeles uuuunderbar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 00:23



Bookmark and Share


  Vici
"När allting kommer kring så är en flicka
- tja, en flicka.
Det är trevligt att få höra
att man är bra på att vara det."

Rita Hayworth -
en favorit från de gamla underbara
40-talsfilmerna,
ja, som "förebild" alltså... :-)
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO