Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta land är outstanding, inget annat land är i närheten......


2011 års sjukaste land !

Egentligen handlar det INTE bara om 2011, det handlar om ALLA år !
Och landet ifråga är USA ,landet där KRIMINALITET är en del av vardagen !
Och har så varit under årtionde efter årtionde ! Ingen förbättring skönjes, bara i ,t ex , MIAMI (Florida) , MÖRDAS tiotals människor VARJE VECKA, år ut och år in ! Oftast är morden knarkrelaterade ! De som TJÄNAR på det här är, sjukt nog, USA:s FILMINDUSTRI , polisserier som Criminal Minds, CSI, CIS mm mm och långfilmer ses av MILJARDER människor över hela världen ! Tänk bara TANKEN om de MILJARDERS MILJARDER som FILMINDUSTRIN tjänar på alla dessa serier och filmer , ANVÄNDES till att STOPPA den ENORMA KRIMINALITETEN i detta land ! USA:s poliskår, kämpar i den värsta motvind som tänkas kan och har så gjort under oöverskådlig tid ! Fick de del av dessa filmmiljarder så skulle mycket av den KORRUPTION som finns inom kåren, försvinna och effektiviteten bli betydligt bättre, plus att lönerna skulle kunna höjas betydligt !


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 00:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mexiko ,jag vill inte försvara detta fattiga land, ett land i komplett kaos, men de har, ALDRIG, haft samma potential och samma möjligheter som USA har !
2011-12-31

  Jack E. Gladh VIP
Det finns det som är sämre än staterna.
Ta bara Mexico som exempel.
2011-12-30

  poetryGirl
jo men Sverige håller på bli landet Absurdistan!
2011-12-30

  Mats Henricson
Men i Afghanistan fortsätter de.... , och tänk bara på alla gratismanus filmindustrin får, det är ju bara att planka alla polisutredningar som skrivs, dagligen . USA är ett land i ett ständigt "inbördeskrig" (mellan de Goda och de Onda...) .Och de Onda leder ligan....
2011-12-30

    ej medlem längre
Snygg mix där med film, indicier och verklighet. Ett land som bl.a dragit tillbaka sina styrkor från Irak är ett tillfrisknande land. Inte ett sjukt. Existerar ytterligheterna friskt-sjukt inom ett kontinuum, eller pendlar läget endast däremellan? Vem bedömer?
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska