Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kännande


Det ögat inte ser…
Säger man
Det örat inte hör…
Säger man

Men det man inte känner
Känner man ofta
Att man inte känner
Så… intet…. Kännande liksom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2011-12-30 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO