Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensamt



Hon sa att
Vi inte hade nåt gemensamt
Och att hon älskade mej

Men
Det hade vi ju i alla fall
Gemensamt
Jag älskar också
Mej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 16:35



Bookmark and Share


  Vici
:-D

"A bit of a crowd"
kanske eller
skit detsamma "her loss";-)

Fler vinklingar finns

Applåd!
2011-12-30

    lory
haha i love it rena rama ego kärlek

gott nytt år...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO