Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blyghet


vackert ensam med döden
endast en kula finns till
säkert faller i handen
när kulan gör som den vill
visheten lurar hos mesta
tissar och gör sitt humör
kanske finner en sanning
den sures fula humör
när jävlar säger det räcker
när havet ej räcker till
när hjärnan sakta så läcker
hålla tyst
kanske den vill




Fri vers av Marvin
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin