Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekonomins offer


Vackra vyer från ekonomin
Målas upp
Dag för dag
Man rapporterar börskurser på nyheterna
Som om…
Spyheterna

Men sen faller allt och som bakom en gardin
Så är det hela en helt annan värld
För mycket var på låtsas
Och människor, krossas
Fast vissa lever i än mer flärd

Som ett slags rättvisans sordin




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO