Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min jakt


I min jakt jag funnit offret
som söker mig
ta det lugnt
inte direkt trevligt
jag vet vem du är
den konstiga kvinnan
absolut inte rakt normal
varje minsting
har lite kollen
på dig




Fri vers av Marvin
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin