Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...2011-12-30...fredag...10:00...


När vi fallit ner...


I tider av mörker
När vi fallit ner
I det svarta
Har vi
Du och jag
Alltid haft
Våra ord

Du visade mej orden
Lärde mej använda dem
För så länge sedan nu
När det isande kalla
Tar sig in
Innanför kragen
När kalla kårana
Av rädsla
Av ensamhet och leda
Inte finner sin väg ut
Då visade du mej orden

Nu skriver jag av mig
Min osäkerhet
Mitt mörker och min längtan
Jag skriver min kärlek
Till kvinnan
Jag älskar
Men nog inte får

Du gav mig orden
Jag ger dem till dej
Mina ord
Mina tankar
Mina drömmar
Mitt liv

Om du vill ha dem
Ta dem

De är alla dina...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 247 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-30 10:02



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
texten berörde
rös i hela kroppen
din känsla spred sig utanför texten..

mycket begåvat..
2012-01-04

  Minkki VIP
en generös gåva...
2012-01-02

  Ninananonia VIP
Starka känslor som berör...
2012-01-02

    Birgersdotter VIP
kärlek lyser i varje ord
2011-12-30

  alvan
Beautiful...!
2011-12-30

  Maiah VIP
Det är kärlek... vacker berättelse om en vemodig...men sånt är livet
2011-12-30

    lory
mitt i prick

så fint....
2011-12-30

  Rise Little One
Din text träffade mig rätt in i hjärtat speciellt på en dag som idag för länge sen...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT