Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER KRISEN




Efter krisen

blir man starkare




det är en lögn!!!




Man blir




bara förändrad!



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-30 10:51



Bookmark and Share


  Maiah VIP
man kanske blir lite mer immun....eller..?
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten