Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missunnsamheten?

Ingen ska ha, så bra ha,
att värre blir en pest.

Tomma ord,
i gåvor,
i drivor,
i det som komma skall.

Att fortsätta det som som hela tiden försvinner
är inget jag glömmer
då jag gråter denna floden själv.

Över berg och hav.
är det bara ögonen som fått segla fram.

Kroppen traskar fram på asfalt,
hårt ansat av öppettider.

Vem är jag att..
när de ska ha,
grönt ljus,
fritt fram.

När ska mitt namn skrivas i neon?




Fri vers av m-in
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 15:13



Bookmark and Share


  Line W
Grym!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

m-in