Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite grått ibland

Att ta en titt över ytan.
Är som och andas ibland.

Varför jag inte kan hålla kvar den blicken
eller mer synen från den vyn?

Är dålig karaktär.

Önska önskan kan stavas ömkligt.
för och använda rätt o rik.

..va fan denna sten kommer falla långt!


Men ej att förtrösta
Sysiphos rullar upp oss igen




Fri vers av m-in
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in