Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta allt i rätt ordning


Att förskjuta problemen
Inte, personen
Inte engagera sej i bekymren
Men, kärleken och lusten.. träffas, igen…

Först så kysstes vi
Sen
Så skällde vi på varann
Som fasen ett tag men

Sen så älskade vi hårt
Nästan grymt, snabbt och hett
Sen så låg vi bredvid varann
Vi tog i en varsin kopp

Innan vi inte kunde hålla oss igen
Men inte så vilt nu, mer
Känslosamt, ömt, kärleksfullt
Först efter det så

Kunde vi prata, ja
Lite förnuftigt alltså
Tänk om vi hade börjat med att prata då….
Hade vi kanske inte pratat nu, på slutet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2011-12-31 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO