Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphetsning och lustfylldhet



Dina röda underkläder är som
En alladin ask
För en godismissbrukare

Brukare av ditt godis
Kan inte se nog av
Men inte fort nog ta av

Det är som skyddspapperet
Man sliter bort det
Upphetsad och längtande…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-12-30 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO