Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




De orden är gömda

Jag måste blunda hårt

för att inte hjärtat ska 

se, känna, brista

Hyperventilera 

för att inte tårar

ska rinna över

torka ut mig inifrån

och avslöja mig

 

Jag måste springa

åt motsatt håll

än dit mitt hjärta vill

för att jag inte skall 

komma till den strand

där snäckskal, sand och hav

lockar mig

där bruset av havets andetag

berusar mig

och vågen upprepar samma ord

om och om igen

men de orden är

gömda i mitt hjärta




Fri vers av Maiah VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 00:00



Bookmark and Share


  Vilhelm
Vänd och spring åt andra hållet, önskar jag vågade.
Lycka till. Ville
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP