Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

peija...

siällä on kaiketi nyt karhuviinat menossa..
onhan se karhu pestävä
ja munat rasvattava

älkää kuulkaa kaverit unohtako
Turun sinappia !


Kyllä Tuula tiätäää
että te parhaanne teette
jotta siältä viälä hyvä mies syntyy
ja katuvainen...


Rangaistaan,,, sinusta tulee uusin keksintöni !

Langaton ja letkuton tiskikone.





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2011-12-31 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP