Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå han som kallar sej president i Etiopen


President evil



En variant
En mänsklig sådan
Nåja, en slags mänsklig avkomma i alla fall
Eller vad var det han sa nu igen
”huggormars avföda”
En paddliknande varelse
President Evil

Kallar sej president
Men liknar mest en övergödd
Övermätt padda
Och styr över ett land som t o m
Dömer folk för att de vart inne på
Det område som han säger är hans




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO