Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om nuet




Hinder att ta sig över

Ännu ett hinder

återstår

 

 

innan

 

jag kan

andas

 

ut




Fri vers av Maiah VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 11:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl formulerade tankar, om att leva i nuet med framtids förhoppningar, ja !
2011-12-31

  Christine Sabel
Livets alla gupp på vägen....keep on, Gott Nytt!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP