Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag hemma nu...

Här talar träden ett annat språk
och människorna
rötterna går på djupet...

I allt jag inte ser
i allt jag sett
från klarhet till klarhet
från en tid till en annan...

Här ska jag vara stilla...

Nån dag,snart,ska gardinerna
komma upp
var sak ska få sin plats
tomma ytor få en mening...

Jag ska vara stilla här
sitta vid sjön
möta skymningen som en
efterlängtad vän...

Allt bär en historia
sanningen är den
man kan resa sig trött
utan att verkligt hitta hem...








Fri vers av Rolfsdotter
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-31 13:22



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Finstämd, med tryck över bröstet när jag läser.
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter