Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

64 kvadrat

Man kan flytta in
ställa saker på plats
pynta efter bästa förmåga
låta dörren stå på glänt
och bjuda välkommen in...

Man kan och jag gör det
kallar det "hem"
kanske allt faller på plats
i en mix av nytt och gammalt...



Men trots att ytor

gapar tomt


får allt inte plats














Fri vers av Rolfsdotter
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-31 13:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ett hem att längta till - och älska...vackert beskrivet
2012-01-22

  Ronny Berk
en heminredning som väcker tankar; symboliserar den trevnad eller tomhet...
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter