Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skämtar in det nya året, som alltid på någras bekostad, u´ll never know....,självfallet finns ingen som helst sanning i något av nedanstående....,OBS LÄS- Varning för känsliga personer med Borgerlig ideologi OBS


Nyårsvitsar och lite till...

Vi vanliga svenskar önskar varann Ett Gott Nytt År men Regeringen Reinfeldt BORDE önska flera av oss Ett Gott "Nysår" i stället, de blåser ju oss så mycket så vi blir förkylda av draget !


Nu när vi kliver in i Tolvan, om Reinfeldt sägs att nå´n borde golva´n !


Nu i detta nästa år, undras om det blir i samhällskroppen än FLER djupa sår ?


Det bästa som kan sägas om Annie Löv är att hon har en härlig ... (just....)


Nu Håkan Juholt , snart måste Du öka styrkan med flera volt ! Gå till attack, svälj INGET mera kack !


Om hälften av skriverierna vore sant, Du Kungen , då borde Du ha ont i ...... (just..) !


Du, O´Bama, sluta tig, berätta för oss om Nästa Krig !


Och Du Putin, Ryssarnas Boss, när kommer nästa stridsvagnskross ?


Och Israel ,ska ni storma Ghaza så vi hör barnhuvena krasa ?


Stackars Grekland, snart ett Lekland.........


Italien utan Berlusconi men snart slut på macaroni...


I Kina finns det mycket stålar , Röda Skynket USA målar !


Och Sarkozy, fransmännens fûhrer , behandlar Romer mest som myrer .....


Och en mallig och fisförnäm Borg ser ner på ett arbetslöst folk i sorg ......


Mot en egoistisk Svensk Riksdag måste vi snart ta till "Krigstag" !?


Får väl se upp med SÄPO, snart dom mej börj´ å dräpo ?


-----







Fri vers av Mats Henricson
Läst 1188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska