Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..fast inte av så gravallvarlig natur......, fast det blev ju det ändå....


Tidiga Nyårstankar .....

Tänk om :

Barack O´Bama lade ner US Army , skrotade den amerikanska armén ! Fasligt vad dollar det skulle bli över till annat då , till en bra amerikansk sjukvård för alla, skolor till alla, college till alla o s v . Han får ju inte för republikanerna förståss, de tycker ju att kanoner och sådant där explosivt skrot är MYCKET viktigare än människoliv och sedan skyller de på Muslimerna ! Och det är klart om Muslimerna , å andra sidan ,gav 17 i sina självmordsbombare och lät Mohammed bli kompis med Gud och Kristus så skulle vi slippa mycket elände, då kunde Iran lägga av med Sitt vapenskrammel ! Och tänk om en del kristna eller andra kunde sluta skylla allt på Muslimer och ,också DE, låta Jesus och Gud bli polare med Allah och Mohammed, DÅ skulle vi slippa mycket annat elände ! Och Påven i Rom ,han borde kliva ner från sina höga hästar och umgås mer med folket och så kunde katoliker och protestanter bli polare med , och vips, så gick det över i Nordirland ! Och tänk om ALLA soldater över hela världen blev besjälade av precis samma tanke och det SAMTIDIGT (t ex 31.12 2011 kl 23.59) , nämligen, att FÖRSTÖRA sina vapen (och gjorde det !), DET skulle jag kalla HERRENS BUDSKAP, det !

Ja, det var mycket "tänk om", men, varför INTE ?

Gott Slut och Gott Nytt !




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-31 18:57



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till Larz, om man varken vill tro eller tror på försonande drag hos de flesta människor då kan man resonera som du gör, jag föredrar dialog framför konfrontation !
2012-01-01

  Anita Hanssen
Möjligtvis är det så att människor är människor? Och styrs av andra intressen än du?
2012-01-01

  Larz Gustafsson VIP
Vad har Kristus med avgudar och falska profeter att göra?
Har du inte hört talas om tes och antites?
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska