Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om en


En skånetös kallad Britta
Vill på sina höga hästar sitta
Säger ”något fel”eller, när nåt hon inte förstår
Kan hon banna den skrivande minst ett dussin år
En riktigt bräkande f….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-12-31 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO