Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud som haver


Gud som haver barnen kär
Jorden är liten men titta här
Vart man sej i världen vänder
Står folk beväpnade till tänder
Kulorna kommer kulorna går
Men man tappar sitt liv
Om den slår till, och flår
Där du står

Granat granat ett diskussions surrogat
Slår blint som ett felskrivet plakat
Men med värre konsekvens
Livets bisarra surrogat
Sprider sin död med små kulor av stål
Tragisk outtalad stringens som mål
På diskussion och normalt prat
Kunde du inte ur världen bortrycka
Ondska och hat kan man hoppas
Och tycka….








Borde till en del kunna stoppas
Till fördel, för lite kärlek och lycka




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO