Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Jag vill bli älskad

Med äkta Kärlek

Precis som du är




Bunden vers (Haiku) av Glassplitter
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:27



Bookmark and Share


  christal
du är älskad!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter