Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande ängel

Jag är en sovande ängel,
en sovande ängel,
utan vingar

Jag försöker vara en glad,
vacker & vit ängel

Det går inte,
jag bara sover
och är svart, en svart
sådan ängel

Som gråter svarta tårar,
tårar av sorg

Har blå ögon,
som är svarta inuti
Egentligen är de svarta,
mörkare än pupillerna

Håret var blondt,
men nu är det svart
För det är så jag känner mig

Jag försöker överleva,
visa leenden av min inre,
det går bara inte

Det går bara inte...
Jag vill vara en vit & vacker ängel,
Vad ska jag göra
för att bli en sån? Hjälp?




Fri vers av Glassplitter
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-01-22 15:10



Bookmark and Share


  invisibleangel_
tina... eftersom du har säkert läst mina, och sett vem jag var. så är det bara att... försöka överleva.
2006-01-23

  Karin I
i feel you, men jag vet inte hur man gör. jag lurar själv på det.
bra!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter