Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgens tårar

jag gråter inga genomskinkliga tårar,

jag gråter bara svarta tårar

tårar av sorg




Bunden vers (Haiku) av Glassplitter
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-01-19 18:31



Bookmark and Share


    nivea
Enkel och fin
2006-02-17

  christal
den var fin :)
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter