Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En killkompis berättade hans upplevelse.


Naturlig, eller onaturlig

Du kysser tjejen på kinden,
på köpet får du klet av smink på läpparna,
just därför att tjejen sminkar sig lager på lager smink

Du glor rakt på hennes bröst,
just därför att de är väldigt stora,
väldigt framhävande och heta,
just dom får din köttbit att vakna,
trodde du

Du ser på hennes häck,
som är så fräsch och väldigt het,
du nafsar lite på underläppen
och utvecklar vidare dina tankar,
om vad du vill göra

Du ser henne supa och skrika högt,
som en hyena,
på vinglande ben

Du inser att det är dags,
du drar i henne,
för att hjälpa henne
och på köpet får du henne med
hem till dig

Hemma,
i mörkret drar du av henne,
alla hennes kläder,
jeansen är de värsta,
så tajta

Hennes häck blev plötsligt slapp,
den är inte sig lik som den var
på festen,
dina ögonbryn höjs

Vad blir nästa överraskning?

Tjejen skriker,
ta av mig BH:n, kör på för helvete,
grabben,

Du knäpper upp BH:n,
brösten blir helt plötsligt,
väldigt små, de är inte lika
stora, fylliga, heta som de var innan

Du blir förvirrad

Det är då du inser,
att du gjort ditt största misstag,
det är inte tjejen du vill ha

Det är tjejen som sitter hemma,
och gråter,
hon sörjer dig, för det du gjort,
mot henne

Du tänker,
Jag kan kyssa henne,
utan att få klet med på köpet,
köra handen igenom hennes hår,
utan att fastna p.g.a. för mycket
försök, i hopp att bli blond

Du ser ingen skillnad på henne,
hennes häck ser likadan ut,
i kläder och utan kläder,
detsamma med brösten

Du ångrar,
du blir ångerfull,
där ligger din fjortisbrud,
på sängen i hopp att få en
köttbit och inte kärlek.




Fri vers av Glassplitter
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-07-02 15:16



Bookmark and Share


  christal
bra tina! :)
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter