Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekt???

Du står intill Mig,
Du försöker göra saker,
Du försöker trots att
Jag vägrar

Jag frågar dig,
Var är Din respekt,
Du hånar mig

Tårar känns,
dom försöker komma ut
i det fria,
men Jag pressar tillbaka dom,
dom är inte redo att
vistas i det fria

Jag ser in i Dina ögon,
Du hånar mig,
fortfarande och öppnar munnen,
får fram ljud som bildar meningen,

Vad är respekt

Ilskan kokar,
Jag ser att Du tycker det är roligt,
Jag drar slutsatsen;

Man får brudar,
när man ger dom respekt
och inte tvingar dom för att
känna sig kunglig och bemött med
falskt respekt

och får upp mitt högra knä,
Jag knäar Honom,
djävligt hårt och säger;

Det här är gjord med respekt,
för det är så du vill bli behandlad




Fri vers av Glassplitter
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-02-18 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter