Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel som längtar

Jag längtar,
tills jag får tillbaka
Mina vingar

För då kan jag åka,
tillbaka till himlen
och le, för er

Jag är en fånge här,
Jag vill vara en fri fågel
Likaså ängel

Jag saknar & vara fri,
som en fågel är

Ge mig tillbaks mina vingar,
av vita fjädrar!!

Nu!




Fri vers av Glassplitter
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-01-22 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glassplitter
Glassplitter