Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår


Nyårsfestande
Verkar det va många som vill, se
Bubblor i glaset
Det prasslande fnaset
Av klänningar under nerhaset

I nya årets första timmar
Händer ofta de
Om man inte innan svimmar
Av för mycket bubblor
Och testande



Gott nytt år alla




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 19:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott Nytt År!
2011-12-31

  Mats Henricson
Detsamma !
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO