Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Nyårslöften

att lova massa saker är lätt

särskilt på nyårsafton efter 

skumpa med skvätt

men nu ska jag ändra på löften jag tidigare gett

då jag blivit bättre på saker rätt och slätt

 

Att bli en godare människa önskar jag inte längre

utan detta år ska jag med glädje bli mycket sämre

 

Gott nytt år 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-01 01:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant fundering kring skiftet av år, ja ! lagom godhet är bäst
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP