Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POST




Posten posten undrar här
Var man kan undra var du är
Gömmer du dej i en affär
Finns det då nån låda där
Posten posten gamla vän
Där får man för att betala
Lägga upp, hundra spänn

Om man hittar diiiiit…
Ja justm nu räcker inte ens det
I den mån de finns post, så kan man inte
betala nåt.... verkar det som, ens....
FINNS DET frimärken, än?


I Frankrike så skrämmer man "privatiseringsivrarna"
SE vad som hände med POSTEN i Sverige



(och de strax efter att de skapat sej en skrapa
stor som en Finlandsfärja på torra land)
(De borde haft sej en skrapa själva)...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag saknar posten. Den pålitliga partnern.
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO