Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallenburgarna


När de rika
Eller kanske mer ”de för rika”
Ska vara lika ”oss”, människor
Leka människa typ
Eller vill verka normala
Så maler man kalvfilè till färs
Och gör nåt de kallar hamburgare
Inkl grädde, för att de är ju….

Men de får ett eget namn
”Wallenbergare”
Så blir det när de som ”är”…? (gräddan?)
Tycker sej vara....
Men försöker ge sken av att
Vara, människa…. De låtsas att
De äter, dricker och har känslor
Som vilken, människa som helst
”Wallenburgarna”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-01 11:42



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Även rikedom har sin baksida....
2012-01-01

  Casbah* VIP
*ler* och vad är motsatsen till dessa burgare (Bourgeois)..?
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO