Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser ut genom fönstret




Denna första dag

Denna första dag

känns så ren

som en nyfödd känsla

av lycka som andas i mig

 

ensamma snöflingor dalar ner

från en sömnig sky och lägger

sig försiktigt som ett lätt täcke

över mina minnen

Det nya så skört och klart

så rent som bara det nyfödda

kan vara

ett

nytt

år

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-01 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt och fint
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP