Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Ljus efter ljus

Inom dig tänds

ljus efter ljus

 

varje andetag

tänder ett nytt ljus

varje steg tas 

i ett nytt ljus

 

Låt inte skuggor skrämma dig

ljuset övervinner

Inom dig tänds 

ljus efter ljus

 

nya ljus

 

ljus




Fri vers av Maiah VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-01 14:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2012-01-02

  Ronny Berk
vacker bild och väl funnen rubrik- en mörkers skingrande poesi...
2012-01-01

    Rolf Zandén
Vad skulle man göra utan ljus men det är skönt att det finns kontraster för hur skulle man uppleva ljuset om man aldrig fick känna av mörkret.
2012-01-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
L juvliga toner
J u för alla zoner
U nderbart ta till
S å klart alla det vill!
2012-01-01

  Lars E Jönsson
"varje steg tas i ett nytt ljus" få ord som säger så mycket. Snyggt
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP