Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finessen med "fri TV"? den är varken fri eller ny, bara nåt skit som man vill att vi ska betala för fast vi "får" reklam...


TV in spe



TV 3 är verkligen pinsamma

När man ser vad de gör för att

Få ”skaffa sej”

Uppmärksamhet…..



Dom kör Ivanhoe nyårsdan av en enda anledning

SVT gjorde det förr i en massa år…

NU gör TV 3 det + en massa repriser

Vad hände med det revolutionerade TV programmet?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO