Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholms pillitoker


Politiker i muppklass

Samtidigt som vi har en stad

I världsklass

I alla fall säger mupparna i stadsfullmäktiga att det är det

I sommar, d v s ändå tills nu, december
Från april eller nåt
OCH är inte klar än

Så har man höjt marknivån på ett torg

Efter att ha funderat över det i 30 år


SLUSSEN har man funderat över i 10 eller 20 eller 30
År eller mer…
Och….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO