Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan




Han köpte en sedan

Sedan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-01-01 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The Man in the Dark Sedan" (Snakefinger)
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO