Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Vi ...lite olika

Jag ser ljus

du ser meningslöshet

jag andas renhet

du hostar av avgaser

Jag ser nyanser

du uppfattar sörja...

 

Det kan vara olika

får det vara så?




Fri vers av Maiah VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-01 19:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA motsatser måste få existera..fint skrivet!
2012-01-03

    Maria Malm
Var och en har nog olika syn på saker och ting.
2012-01-02

  Ronny Berk
får, kan eller måste ? som läsare, uppskattar att diktarjaget ser ljuset...
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP