Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

Min hand ligger tryggt i din.
Din värme,
tinar min frusna själ.

Trots snön
är dagarna inte längre lika kalla.

Föga hade jag anat
att en person
DU
kunde förändra så mycket.

Jag ser in i dina ögon
och ser dig.
Inga konstigheter,
du är dig själv.

Du ger mig modet,
modet att också våga.

Innan var jag splittrad
i tusen sköra skärvor…


Du har samlat mina skärvor
och på något sätt
lyckats pussla ihop mig igen.


Du betyder mycket för mig
Tack




Fri vers av LittleMissObvious
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-01 21:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en text som ger mycket, tack!
2012-07-06

    Birgersdotter VIP
Så kärleksfullt och fint skrivet till din vän
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LittleMissObvious
LittleMissObvious