Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet


Jag kom på att ett fick minne kunde va bra att ha
Så jag tänkte att jag skulle skriva upp det
Men, när jag fick tid att skriva upp det
Så hade jag glömt vad de va jag skulle, skriva upp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-02 00:43



Bookmark and Share


  marie-helene
Känner igen mig ; ) minnet är inte ok..
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO